ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ

Τα τμήματα του Diploma έχουν περιορισμένο αριθμό μαθητών γιατί με αυτόν τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία στον καθηγητή να απευθύνει στον καθένα περισσότερες φορές το λόγο. Η διάταξη της αίθουσας καθώς επίσης και το ότι τα τμήματα αποτελούνται από άτομα της ίδιας ηλικίας και του ιδίου επιπέδου δημιουργούν τις συνθήκες για να εφαρμόζονται βασικές παιδαγωγικές αρχές όπως: ευγενής άμυλα και διαρκής συμμετοχή του σπουδαστή στο μάθημα.

ΠΕΠΕΙΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Επίλεκτοι καθηγητές με πολυετή πείρα εφαρμόζουν πρωτότυπη και μοναδική μεθοδολογία που καλύπτει αποτελεσματικά όλες τις ηλικίες, τα επίπεδα και τους στόχους σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Το Diploma εντάσσει τους καθηγητές του σε μια διαδικασία επιλογής και σεμιναρίων προκειμένου αυτοί να είναι γνώστες του πετυχημένου συστήματος Diploma πριν μπουν στην αίθουσα να διδάξουν.

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

Η ποικιλία των έγχρωμων, κινούμενων εικόνων και ακουστικών ερεθισμάτων διευκολύνει την κατανόηση και αφομοίωση του μαθήματος. Οι μαθητές συμμετέχουν έτσι ενεργά στο μάθημα.

ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ

Το διδακτικό υλικό επιλέγεται με αυστηρά παιδαγωγικά κριτήρια αλλά και να είναι προσαρμοσμένα στη νέα τεχνολογία. Με το e-book ο μαθητής ξαναβλέπει στο σπίτι του το μάθημα, γεμάτο εικόνες, μουσική, παιχνίδια. Με το e-book έχει όρεξη να μελετήσει!

CONVERSATION CLASS

Ειδική ώρα συνομιλίας με ξένους καθηγητές με θέματα που κινούν το ενδιαφέρον των νέων, μέσα από την καθημερινότητά τους. Ξεχωριστό μάθημα το οποίο έχει στόχο αυστηρά και μόνο τον προφορικό λόγο, διότι πιστεύουμε ότι εάν η γλώσσα δεν μιλιέται, είναι σαν να μην την γνωρίζουμε.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ TESTS

Με διαρκείς επαναλήψεις, test και διαγωνίσματα οι μαθητές αφομοιώνουν την ύλη, συνηθίζουν να προοδεύουν με υπεύθυνη και σωστή μελέτη και προετοιμάζονται καλύτερα για την απόκτηση πτυχίων. Εβδομαδιαία Past Papers στις τάξεις Lower και Proficiency για να εξοικειώνονται από νωρίς οι υποψήφιοι με το Διαγώνισμα, αλλά και για να βλέπουν τόσο οι ίδιοι, όσο και οι γονείς τους την πρόοδό τους.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διοργανώνουμε ψυχαγωγικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκπαιδευτικά projects, θεατρικές παραστάσεις στα Αγγλικά παιγμένες από τους ίδιους τους μαθητές, βραδιές κινηματογράφου, Αποκριάτικο πάρτυ, κυνήγι Πασχαλινού Αυγού, εκδρομές και πολλές άλλες εκδηλώσεις που δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα και φέρνουν πιο κοντά καθηγητές-μαθητές-γονείς!

ΘΕΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Οι μαθητές νιώθουν το ενδιαφέρον μας γιατί φροντίζουμε τον καθένα ξεχωριστά, ενθαρρύνοντας και επιβραβεύοντας και την παραμικρή τους προσπάθεια. Συνεργαζόμαστε με τους γονείς και τους ενημερώνουμε τακτικά για την πρόοδο των παιδιών τους.

Find us on Facebook: facebook.com/Diploma

Watch us on You Tube: Diploma Channel

pic2
pic2
pic2
pic2

Diploma© 2002-2021