Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Diploma

είναι το εκπαιδευτήριο που διαμορφώνει μαθητές επιπέδου χάρη στο μοναδικό σύστημα εκπαίδευσης με το οποίο μπαίνουν ισχυρότατες βάσεις για σωστή εκμάθηση των ξένων γλωσσών. Στο ζεστό και φιλικό περιβάλλον μας σε συνδυασμό με τις υπερσύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας προσφέρουμε σπουδές όπως απαιτούνται την σημερινή εποχή. Τα εξαιρετικά υψηλά ποσοστά επιτυχίας σε όλες τις επίσημες εξετάσεις γλωσσομάθειας πιστοποιούν την πετυχημένη μέθοδο Diploma.

Προσφέρουμε υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης σε προσιτές τιμές

Τα υπερσύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα και η νέα τεχνολογία κάνουν το μάθημα συναρπαστικό.Ο Διαδραστικός Πίνακας ενεργοποιεί και ενισχύει την μαθησιακή ικανότητα των μαθητών. Οι μαθητές μας συμμετέχουν ενεργά στο μάθημα και βελτιώνουν τις επιδόσεις τους. Οι πρωτοποριακές τεχνικές μαθημάτων συνδιάζονται με άριστο επιτελείο καθηγητών με πολυετή πείρα, συνεχή εκπαίδευση και χαρά να μοιραστούν τη γνώση.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Diploma παραμένει αποδέκτης της εμπιστοσύνης σας κάθε χρόνο, διότι αναγνωρίζετε την αφοσίωση και την προσωπική φροντίδα την οποία αμέριστα δείχνουν διεύθυνση και εκπαιδευτικοί. Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε πάντα στις προσδοκίες σας!

Η διδασκαλία για εμάς δεν ξεκινά στην τάξη. Ξεκινά από μέσα μας και την αγάπη μας για τα παιδιά!

 

Find us on Facebook: facebook.com/Diploma

Watch us on You Tube: Diploma Channel

 

 

Diploma© 2002-2021